Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja    

Z letalom na poti ne prodaja letalskih kart in ne nudi rezervacije hotelov. O ugodnih ponudbah letalskih kart in namestitev vas le obveščamo in vas preusmerimo na spletno stran, kjer smo akcijo zasledili. Cene letalskih kart in hotelov so le informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo. Prikazane cene so take, kot so bile aktualne v trenutku objave. Zaradi hitrega spreminjanja cen letalskih kart in namestitev ne moremo zagotoviti, da bodo v trenutku vašega pregleda še veljale, saj se cene lahko zvišujejo glede na povpraševanje. Hitro spreminjanje cen velja predvsem pri »error fare« letalskih kartah (napaka v sistemu). Več o tem, kako deluje error fare si lahko preberete na našem blogu.

Z nakupom preko naših povezav nam omogočate prejem provizije, pri tem pa vaša cena ostane nespremenjena. S tem nam zagotavljate, da za vas lahko še naprej iščemo, ažurno objavljamo in vas obveščamo o največjih potovalnih akcijah, zato bomo veseli vaše podpore.

Če med objavami ne najdete tistega, kar iščete zase, vam do ugodne letalske karte lahko pomagamo. Za vas poiščemo najugodnejšo letalsko karto ali pa vam vrnemo provizijo. Poiščemo tudi namestitev, najem avtomobila, naredimo prilagojen plan potovanja in vam omogočamo zdravnika na klic v času vašega potovanja. Povpraševanje lahko oddate preko spletnega obrazca TUKAJ.