POLETJE: BANGKOK IZ LJUBLJANE POVRATNA LETALSKA OD 551€

POLETJE: BANGKOK IZ LJUBLJANE POVRATNA LETALSKA OD 551€

Ti zmanjkuje idej kam na potovanje?
Na naši spletni strani najdeš KNJIŽNICO, kjer te čakajo brezplačne e-knjige z idejami popotniških destinacij, ki so primerne za posamezen LETNI ČAS.

V vsaki e-knjigi razdelimo in opišemo različne destinacije, dodali pa smo tudi številne koristne informacije in zanimivosti.

Izberi si brezplačno e-knjigo in jo prenesi na naši strani KNJIŽNICA.

 

Organizacija potovanja po meri – iskanje, vodenje skozi nakup in zagotovitev vseh informacij glede omejitev potovanj – naročilo in informacije preko klika na spodnjo povezavo.
ORGANIZACIJA POTOVANJA PO MERI

 

Na čudovito Tajsko!

Bangkok - Z letalom na poti

TERMINI: avgust – september 2024

LETALSKA KARTA

Ljubljana – Bangkok: 27.08.-09.09.2024 – 551€ (vključena velika prtljaga)

Tajska - Z letalom na poti

 

Odlična, ugodna in varna opcija parkinga pri letališču Brnik – TUKAJ.

Namestitev si lahko poiščete TUKAJ.

 

Med objavljenimi ponudbami ne najdete tiste prave zase? Ni problema!

ŽELIM INDIVIDUALNO PONUDBO

O TAJSKI

Kraljevina Tajska je med popotniki izredno priljubljena rajska destinacija, primerna tako za prve popotnike kot tudi izkušene avanturiste, saj ponuja neskončno doživetij.

Dežela nasmejanih ljudi vas bo očarala s slikovitimi podobami templjev, živahnim mestnim utripom, odlično kulinariko in naravnimi lepotami. Tajska resnično ponuja doživetja za vse okuse, vse od avanturističnega trekinga z nočitvijo v čudovitih gorah in ob zvokih petja plemen, obiska osupljivih naravnih parkov do ugodnega nakupovanja, uživanja na rajskih plažah in zabav.

Priporočamo:
Bangkok Prestolnica Tajske z okoli 8 milijonov prebivalcev, znana po živahnem uličnem življenju in kulturnih znamenitostih.
Chiang Mai Največje mesto na severnem delu države in priljubljena destinacija, znana po hribovskih plemenih, bujnih deževnih gozdovih, zatočiščih za slone in okusni kulinariki.
Chiang RaiJe mesto na severu Tajske, ki je znano po svojih čudovitih templjih, kot je Wat Rong Khun. Poleg tega je odlična izhodiščna točka za obisk plemenskih skupnosti.
AyutthayaHistorično mesto polno kulturnih znamenitosti, ruševin in templjev, ki jih lahko prosto raziskujete.
Erawan Eden izmed mnogih narodnih parkov na zahodu Tajske, kjer si lahko ogledate enega najbolj priljubljenih slapov v državi s smaragdno zelenimi ribniki
KwaiPriljubljena turistična znamenitost je most na reki Kwai, ki je zaslovel z več oskarji nagrajenim istoimenskim filmom iz leta 1957 in ima zanimivo zgodovino iz druge svetovne vojne
Elephant Nature parkCenter za reševanje in rehabilitacijo slonov na severu Tajske, ki ga lahko obiščete in doživite čudovito izkušnjo.
Koh SamuiJe otok v Tajskem zalivu, kjer je veliko lepih plaž, popolnih za sprtostitev in uživanje.
Ko Pha NganJe otok na jugovzhodu Tajske, ki je prav tako znan po čudovitih plažah in zeleni pokrajini, kjer ne manjka slapov.

Informacije:
Najboljši čas potovanja: November – april, v poletnih mesecih sever in vzhod države.
Valuta: Tajski baht THB
Vizum: Ne – do 30 dni.
Potni list: Da – veljavnost mora biti najmanj 6 mesecev na dan vstopa v državo.

BLOG: Tajska – 7 čudovitih krajev, ki jih morate obiskati!

Tajska je ena tistih držav, kamor se lahko vračate leto za letom in vedno izberete kakšno novo znamenitost ali otok, pa vam ne bo zmanjkalo idej.

V nadaljevanju smo za vas pripravili 7 krajev, ki jih morate obiskati, ko boste potovali po tej čudoviti deželi.

ŽELIM INDIVIDUALNO PONUDBO