BALI POVRATNA LETALSKA OD 608€ S PRTLJAGO (TUDI ZA BOŽIČ!)

BALI POVRATNA LETALSKA OD 608€ S PRTLJAGO (TUDI ZA BOŽIČ!)

Ti zmanjkuje idej kam na potovanje?
Na naši spletni strani najdeš KNJIŽNICO, kjer te čakajo brezplačne e-knjige z idejami popotniških destinacij, ki so primerne za posamezen LETNI ČAS.

V vsaki e-knjigi razdelimo in opišemo različne destinacije, dodali pa smo tudi številne koristne informacije in zanimivosti.

Izberi si brezplačno e-knjigo in jo prenesi na naši strani KNJIŽNICA.

 

Organizacija potovanja po meri – iskanje, vodenje skozi nakup in zagotovitev vseh informacij glede omejitev potovanj – naročilo in informacije preko klika na spodnjo povezavo.
ORGANIZACIJA POTOVANJA PO MERI

 

Otok bogov, kjer stoji več templjev kot domov, otok riževih teras in peščenih plaž!

Bali - Z letalom na poti

TERMINI: december 2024

 

LETALSKA KARTA

Milan Malpensa – Denpasar: 10.12.-29.12.2024 – 608€ (vključena velika prtljaga)

Bali - Z letalom na poti

 

Med objavljenimi ponudbami ne najdete tiste prave zase? Ni problema!

ŽELIM INDIVIDUALNO PONUDBO

 

O INDONEZIJI

Tropski arhipelag z več kot sedemnajst tisoč otoki na obeh straneh ekvatorja je 15. največja država na svetu.

Glavno mesto Jakarta, ki leži na Javi, je eden najpogosteje poseljenih otokov na svetu, na katerem živi več kot polovica Indonezijcev. Indonezija je idealna destinacija za odklop iz vsakdanjika, sproščanja na rajskih plažah in raziskovanju čudovitih koralnih grebenov, morskega življenja in skrivnosti templjev. Na vsakem otoku ponuja druga doživetja in spoznavanje različnih kultur.

Priporočamo:
JakartaGospodarsko, kulturno in politično središče Indonezije, ki se nahaja na otoku Java, je eno najstarejših stalno naseljenih mest v jugovzhodni Aziji.
Yogyakarta Dom javanske likovne umetnosti in kulture, mesto znano po glasbi, baletu, drami in poeziji ter pomembno versko in kulturno središče v Indoneziji.
Borobudur Največji budistični tempelj na svetu, ki se uvršča med največja arheološka najdišča na jugovzhodne Azije; priljubljeno mesto za romanje je najbolj obiskana atrakcija Indonezije.
Bali Otok Bali, znan tudi kot »dežela bogov«, ki privlači s svojo naravno lepoto grozečih vulkanov in bujnih terasastih riževih polj, k izžarevajo svoj mir in spokojnost; slovi tudi kot raj za počitnikovanje s svojimi rajskimi peščenimi plažami.
Flores Skriti dragulj vzhodne Indonezije, skrit v senci svojega slavnega soseda Balija, je pravi tropski raj, ki ga ne smete zamuditi.
Komodo Znan kot habitat komodoškega varana, največjega kuščarja na Zemlji, ki je dobil ime po otoku.
Gili Otoki Gili so znani predvsem po konzervatih za želve, kjer lahko uživate ob potapljanju in snorklanju; pravi raj za vse adrenalinske navdušence in ljubitelje živali.
Mount Bromo Eden najbolj neverjetnih vulkanov na svetu na katerega se lahko povzpnete z vodniki, peš ali z jeepom, ter opazujete sončni vzhod ob pogledu na vulkane v okolici in veličastno pokrajino, ki jih obdaja. Nahaja se na otoku Java.

Informacije:
Najboljši čas potovanja: April – oktober.
Valuta: Indonezijska rupija IDR
Vizum: Ne – za turistična potovanja do 30 dni.
Potni list: Da – svetujejo veljavnost še vsaj 6 mesecev na dan izhoda iz države.

BLOG: Indonezija – 10 krajev, ki jih morate obiskati!

Indonezija je znana po svoji bogati kulturni raznolikosti, čudovitih plažah, tropskih gozdovih in vulkanih.

Preberite si, katerih 10 krajev morate obiskati, ko se boste potepali po Indoneziji.

ŽELIM INDIVIDUALNO PONUDBO